Onderzoeksbureau Integriteit

 

Door middel van verzamelen en analyseren van informatie komen wij tot een objectieve waarheidsvinding.

 

 

 

Over Onderzoeksbureau Integriteit

Onderzoeksbureau Integriteit is een stichting en maakt particulier recherchewerk toegankelijker voor een bredere doelgroep (particulieren en bedrijven). Ons netwerk van specialisten garandeert een breed inzetbaar spectrum en efficiëntie als het gaat om onderzoeksmethoden en resultaten.

Onderzoeksbureau Integriteit is geregistreerd en erkend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie onder POB nummer 1726, opgericht in 2018. Met deze certificeringen zijn wij zelf ook bevoegd om te participeren in een onderzoek. Dit stelt ons in staat de kwaliteit van het onderzoek te monitoren en het resultaat te bewaken.

Onze werkzaamheden starten altijd met een haalbaarheidsonderzoek. Dit haalbaarheidsonderzoek tegen een vast tarief van € 250,- (exclusief BTW) geeft u en ons inzicht in de kosten van een daadwerkelijk onderzoek en verschaft duidelijkheid over de resultaten die u mag verwachten. 

Onze organisatie

Onderzoeksbureau Integriteit heeft een gevarieerd aanbod aan diensten dat aansluit op de wensen van de klant. Dit dankzij een succesvol netwerk van particulier onderzoekers (rechercheurs). Op deze manier komen we door verzamelen en analyseren van informatie tot een objectieve waarheidsvinding. Omdat elk onderzoek uit deelonderzoeken kan bestaan waarbij een specialisatie vereist is, koppelen wij aan elk onderzoek de juiste rechercheur(s). Een onderzoeksopdracht via ons garandeert de juiste specialisten voor uw vraagstukken.

Haalbaarheidsonderzoek

Het haalbaarheidsonderzoek geeft u inzicht in de te behalen resultaten en de investering die het daadwerkelijk onderzoekt vraagt. Na het haalbaarheidsonderzoek besluit u of het wenselijk is om een vervolgonderzoek te starten. Er is dan inzichtelijk wat het plan van aanpak en bijbehorende strategie wordt.

Kennismaking / Intakegesprek

Interesse? Vul dan het onderstaand formulier in. Wij nemen met u contact op.

Neem contact op!

Waar vindt u ons en hoe kunt u contact opnemen?

Transportweg 96
9645 KX Veendam

Stuur ons een bericht