Stichting Onderzoeksbureau Integriteit

Stichting Onderzoeksbureau Integriteit heeft een gevarieerd aanbod van diensten.

 

Door middel van verzamelen en analyseren van informatie komen wij tot een objectieve waarheidsvinding.

 

 

 

Over Stichting Onderzoeksbureau Integriteit

Stichting Onderzoeksbureau Integriteit is zelf ook een particulier recherchebureau, geregistreerd en erkend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie onder POB nummer 1726, opgericht in 2018.
Dit zijn wij om zelf ook te kunnen participeren in een onderzoek. Dit deelnemen aan een onderzoekt stelt ons in staat om de kwaliteit van het onderzoek te monitoren en het resultaat te kunnen bewaken.

Een andere niet onbelangrijke doelstelling van de stichting is bovendien om recherchewerk toegankelijker te maken voor een bredere doelgroep (particulieren en bedrijven).
Met toegankelijker bedoelen we dat de kosten van een onderzoek vooraf duidelijk moeten zijn en welke resultaten u mag verwachten.
Ons netwerk van specialisten garandeert een breed inzetbaar spectrum en efficiëntie als het gaat om onderzoeksmethodes en resultaten.

Onze visie

Stichting Onderzoeksbureau Integriteit zorgt voor een gevarieerd aanbod van diensten dat aansluit op de wensen van de klant.
Met een succesvol netwerk van particulier onderzoekers (rechercheurs) komen we door verzamelen en analyseren van informatie tot een objectieve waarheidsvinding.

Omdat elk onderzoek uit deelonderzoeken kan bestaan waarbij een specialisatie vereist is, koppelen wij aan elk onderzoek de juiste rechercheur(s).

Een onderzoeksopdracht via ons garandeert u de juiste specialisten voor uw vraagstukken.

Samen met de inzet van uw kennis en de laatste technieken over ICT, bereiken we efficiëntie en kostenbeheersing voor elk begeleid onderzoek.

Haalbaarheidsonderzoek

U twijfelt of weet niet goed of er resultaat uit een onderzoek gehaald wordt.
In dit geval is er een keus voor een haalbaarheidsonderzoek.
Dit onderzoek geeft inzicht in te halen resultaten en de investering die dit onderzoek vraagt. Hierna besluit u of het wenselijk is om een vervolg onderzoek te starten. Op deze manier weet u voorafgaand wat het plan van aanpak en bijbehorende strategie zal zijn.

Onderzoeken per jaar

Opgeloste zaken

Kennismaking / Intakegesprek

Interesse? Vul dan het onderstaand formulier in. Wij nemen met u contact op.

Neem contact op!

Waar vindt u ons en hoe kunt u contact opnemen?

Transportweg 96
9645 KX Veendam

Stuur ons een bericht